Smaker

No-Xplode finns i flera smaker och dessa har vi betygsatt nedan. Hur man upplever smak är dock, väl att bemärka, subjektivt och nedan finner du just vår smak. Förhoppningsvis motsvarar den din.

Green Apple

Betyg: (7/10)

Green Apple är den nyaste smaken men den finns närvarande bara för produkten NO-Xplode Igniter Shot. Det är en helt godkänd smak. Inte lika bra som Fruit Punch men inte långt därefter.


Fruit Punch

Betyg: (9/10)

NO-Xplode Fruit Punch har en väldigt fruktig och uppfriskande smak med perfekt balans mellan sötma och syrlighet. En smak som gör att man längtar till nästa burk NO-Xplode så snart den första tagit slut. Intensiv men ändå lättsam. Blandar sig dessutom väldigt lätt.


Blue Raspberry

Betyg: (8/10)

Blue Raspberry är den näst nyaste smaken på No-Xplode från BSN. Syrlig och angenäm. Dock sväller den väldigt mycket vid blandning.


Grape

Betyg: (8/10)

Tänk dig grapefrukt med lite extra sötma och kolsyra till så få du smaken hos NO-Xplode Grape. Påminner om smaken på energidrycken Gatorade. Den får mer än godkänt.


Orange

Betyg: (7/10)

NO-Xplode Orange har en ganska neutral smak vilket gör den lättdrucken men inte särskilt spännande.


Lemon Lime

Betyg: (5/10)

NO-Xplode Lemon Lime har en sur och lite lätt besk smak. Inte helt angenäm.


Lemonade

Betyg: (5/10)

En mycket stark smak. Aldrig druckit en lemonad som smakat så starkt. Det är lite love eller hate över den här smaken. Den är för stark för vår smak i alla fall.